Dette er imove

imove er en gjeng grønne entreprenører, digitale do'ere og bilentusiaster som har flere ideer for nye konsepter som kan være med å forme fremtidens mobilitetsbransje.

Menneskene

Hvordan
fungerer det

imove består av engasjerte entreprenører og ivrige bilentusiaster som jobber med å enkelgjøre mobilitetsverdagen din.

Hans Kristian Aas

CEO & Co-Founder

Hans Kristian har klokketro på at imove vil lykkes gjennom fornøyde kunder og sømløse tjenester. Han stortrives med å sette en støkk i dagens tradisjonelle aktører med nye innovative forretningsmodeller. Kjører elbil med elsparkesykkel lett tilgjengelig i bagasjerommet.

Gunnar Birkenfeldt

CMO & Co-Founder

Gunnar er ansvarlig for salg, markedsføring og konsepter i imove. Han er en pioneer i bilbransjen, og har blant annet utstyrt nordmenn med det som finnes av supersportsbiler. Gunnar er en av gründerne i imove og har vært med fra begynnelsen. På tross av bilinteressen, er det få som bruker mer elsparkesykkel enn Gunnar.

Jørgen Johansen Landsnes

CTO

Jørgen er vår IT-arkitekt og utvikler som elsker å gjøre ideer om til digital virkelighet. Han setter gode brukeropplevelser i sentrum og er opptatt av et godt design som gjør løsningene effektive å jobbe med. Jørgen har bakgrunn i Software Engineering og har blant annet Master i Software Development fra UiB.

Tore Botnen

CFO

Tore har lang fartstid innen økonomistyring, og er muligens enda mer interessert i økonomi enn mobilitet. Han brenner for "the subscription economy" og hvordan man bygger vinn-vinn partnerskap mellom ulike selskaper.

Anders Waage Nilsen

Mobility Expert

Anders er imoves mobilitetsekspert, og har blant annet fasilitert Mobilitet på Arendalsuka for Norges næringslivsledere og politikere. Han har også lang erfaring innen kommunikasjon, media og kundeopplevelse, og skriver regelmessig for Dagens Næringsliv. Anders suser stort sett rundt på elektrisk sykkel.

Mattias Hamilton Totland

Urban Ninja

Mattias er påslått døgnet rundt og sørger for at imoves kunder skal ha en sømløs mobilitet. Ansvarlig for Customer Relations og er ofte den raskeste av oss til å svare på chat! Mattias er den eneste av oss som har spilt fotballkamp mot Real Madrid. Altså.. på ekte!

Isak Areklett Norebø

Urban Ninja

Isak er vår yngste medarbeider og dukker opp på døren din for å hjelpe før du vet ordet av det! Isak forstår kundens behov og gjør alltid sitt ytterste for at imove kan levere sømløs mobilitet. Har du spørsmål til imove er det ofte Isak som svarer deg på chat; "Jeg svarer så fort jeg kan, sjekker mobilen til og med i pausene på fotballtreningene!"

Samarbeids-partnere

Hvordan
fungerer det

Partnere

Cure logo

Systemintegrasjoner

Nettsiden er designet og utviklet av cure