Dette er imove

imove er en gjeng grønne entreprenører, digitale do'ere og bilentusiaster som har flere ideer for nye konsepter som kan være med å forme fremtidens mobilitetsbransje.

Menneskene

Hvordan
fungerer det

imove består av engasjerte entreprenører og ivrige bilentusiaster som jobber med å enkelgjøre mobilitetsverdagen din.

Hans Kristian Aas

CEO & Co-Founder

Hans Kristian har klokketro på at imove vil lykkes gjennom fornøyde kunder og sømløse tjenester. Han stortrives med å sette en støkk i dagens tradisjonelle aktører med nye innovative forretningsmodeller. Kjører elbil med elsparkesykkel lett tilgjengelig i bagasjerommet.

Gunnar Birkenfeldt

CMO & Co-Founder

Gunnar er ansvarlig for salg, markedsføring og konsepter i imove. Han er en pioneer i bilbransjen, og har blant annet utstyrt nordmenn med det som finnes av supersportsbiler. Gunnar er en av gründerne i imove og har vært med fra begynnelsen. På tross av bilinteressen, er det få som bruker mer elsparkesykkel enn Gunnar.

Jørgen Johansen Landsnes

CTO

Jørgen er vår IT-arkitekt og utvikler som elsker å gjøre ideer om til digital virkelighet. Han setter gode brukeropplevelser i sentrum og er opptatt av et godt design som gjør løsningene effektive å jobbe med. Jørgen har bakgrunn i Software Engineering og har blant annet Master i Software Development fra UiB.

Tore Botnen

CFO

Tore har lang fartstid innen økonomistyring, og er muligens enda mer interessert i økonomi enn mobilitet. Han brenner for "the subscription economy" og hvordan man bygger vinn-vinn partnerskap mellom ulike selskaper.

Anders Waage Nilsen

Mobility Expert

Anders er imoves mobilitetsekspert, og har blant annet fasilitert Mobilitet på Arendalsuka for Norges næringslivsledere og politikere. Han har også lang erfaring innen kommunikasjon, media og kundeopplevelse, og skriver regelmessig for Dagens Næringsliv. Anders suser stort sett rundt på elektrisk sykkel.

Mattias Hamilton Totland

Urban Ninja, Bergen

Mattias er påslått døgnet rundt og sørger for at imoves kunder skal ha en sømløs mobilitet. Ansvarlig for Customer Relations og er ofte den raskeste av oss til å svare på chat! Mattias er den eneste av oss som har spilt fotballkamp mot Real Madrid. Altså.. på ekte!

Isak Areklett Norebø

Urban Ninja, Bergen

Isak er vår yngste medarbeider og dukker opp på døren din for å hjelpe før du vet ordet av det! Isak forstår kundens behov og gjør alltid sitt ytterste for at imove kan levere sømløs mobilitet. Har du spørsmål til imove er det ofte Isak som svarer deg på chat; "Jeg svarer så fort jeg kan, sjekker mobilen til og med i pausene på fotballtreningene!"

Kim Daniel Sand Bagstevold

City Operation Manager Oslo

Kim har ansvaret for salg og markedsføring og har i tillegg driftsansvar for imove sin abonnementsløsning i Oslo. Kim var ansatt nummer tre i Tesla Norge og var en av nøkkelressursene for den første vekstfasen til selskapet. Kim har også jobbet innen mobilitet hos Bertel O. Steen. Kim har arbeidet i imove siden januar 2020.

Simen Bones

City Operation Manager Bergen

Simen er driftsansvarlig for imove sin abonnementsløsning i Bergen. Simen er løsningsorientert av natur og elsker en utfordrende og hektisk arbeidshverdag. Årene i Tesla Motors ga meg et godt innblikk i hvordan små aktører kan snu en bransje opp ned. Jeg håper å få bli med på en tilsvarende reise hos imove!

Chris Sand

Utvikler

-

Anette Drange

Urban Ninja, Oslo

Anette har en veldig allsidig bakgrunn fra blant annet salg, markedsføring og opplevelsesbasert kommunikasjon. Hun brenner for gode kundeopplevelser i grensesnittet mellom det digitale og det fysiske og er veldig opptatt av samspillet mellom menneske og produkt, service eller organisasjon. Anette har bachelor i Experience og Event Design fra Westerdals og startet i imove i august 2020.

Piraya Kerdpetch

Urban Ninja, Bergen

Piraya jobber med kundesupport og bidrar til at våre kunder alltid får den hjelpen de trenger. Piraya startet hos imove i august 2020.

Joakim Sælemyr

IT arkitekt

Joakim er senior arkitekt og elsker å bygge. Akkurat det vi trenger i imove! Han har bakgrunn fra blant annet Rainfall og Frende Forsikring og har bachelor i Games Design fra Westerdals.

Jarl Heggem

Urban Ninja, Oslo

Jarl er alltid alert til å hjelpe når kundene har spørsmål eller trenger assistanse. Jarl er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen og bidrar også i prosjektstyring og forretningsutvikling. Jarl begynte i imove sommeren 2020.

Samarbeids-partnere

Hvordan
fungerer det

Partnere

Frydenbø
Tibber
Shortcut
NEW
Stacc
Cure
Tryg
Brage Finans

Systemintegrasjoner

Nettsiden er designet og utviklet av cure