Nykommeren Xpeng G3 er endelig her!

Med mye inspirasjon hentet fra elbilgiganten Tesla. Resultatet er en praktisk, romslig og trygg familiebil.

Endelig klar for bilabonnement!

Hvordan
fungerer det

Både barn, barnevogner og teddybjørner vil stortrives på tur med Xpeng G3Smart SUV.

For det er mye som skal klaffe for at en bil skal kunne klare å levere på alt en familie har behov for. Men: med god plass, høy komfort og avansert teknikk, er Xpeng G3 forberedt på travle hverdager med hyppige sceneskift.

Bagasjerommet til Xpeng G3 er på romslige 380 liter, og kan utvides til 760 liter med nedslåtte bakseter, og i tillegg har bagasjerommet en praktisk firkantet form som gjør det enkelt å utnytte volumet. Her har du derfor plass både til barnevogner og bæreposer, eller bagasjen som trengs når hele familien skal på tur. Og skal du på hytta i påsken, eller skiturer i marka, og derfor har behov for skistativ eller skiboks, er det full mulig.

Gjør langturen til en lek

Med en rekkevidde på opptil 450 kilometer på én lading kan du ta pauser når det passer deg, og ikke bekymre deg for rekkevidden. Sportslige og formsydde skinnseter både foran og bak gjør det enkelt å finne en sittestilling som passer, enten man sitter foran eller bak, og skinnsetene er dessuten enkle å holde rene dersom uhellet er ute (småbarnsforeldre vet hva vi snakker om).

Fire USB-utganger og innebygget WiFi, gjør det enkelt å koble til mobiltelefoner og nettbrett for å få tiden til å gå, og med trådløs lading av mobiltelefon kan underholdningen (eller skal vi si distraksjonen) holde hele veien!

Det store panoramavinduet foran i bilen gir fantastisk utsikt, også for de som reiser i baksetet, hvis man etterhvert blir lei av skjermen og vil vende tilbake til virkeligheten.

Omfattende sikkerhetsutstyr

Den avanserte kjøreassistenten Xpilot hjelper føreren oppdage og unngå farlige situasjoner, enten du kjører i trange parkeringshus eller på landeveien. Seks airbager dekker tilnærmet hele kupeen, og baksetene har ISOFIX-fester som gjør det enkelt å montere barneseter.

For en enkel, komfortabel og trygg tur! 

Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det