Søker seniorutvikler til morgendagens bilteknologi

Tenker du at den beste måten å møte fremtiden på er å være med og bygge den? Da vil du passe rett inn hos oss.

Søker seniorutvikler til morgendagens bilteknologi

Hvordan
fungerer det

Tenker du at den beste måten å møte fremtiden på er å være med og bygge den? Da vil du passe rett inn hos oss.

Hvem er vi?

Vårt mål er å utfordre vaner og presentere en ny, enklere og mer bærekraftig måte å ha bil på, og det forutsetter en teknologi som hele tiden utvikles og tilpasses.

For  selv om imove for  mange  forbindes med bil,  er  vi  et teknologi-selskap i kjernen: Det er vår unike digitale plattform som har skutt oss til topps i et marked som nærmest var uutforsket da vi kom på banen.

Siden oppstarten for to år siden har vi hatt kontinuerlig vekst, og økt etterspørsel og interesse for konseptet vårt – både nasjonalt og internasjonalt – det syns vi er råkult, og det er bare å forberede seg for veien videre!

Den veien håper vi du vil være med å bygge.

Nå søker vi flere utviklere til teamet vårt som kan være med på både de spennende prosjektene vi har gående, men også de som ligger og ulmer i oppstartsfasen.

Så hvem er du?

Siden vi jobber med en moderne teknologistack, trenger vi nå de flinkeste folka: de med kompetanse innen fullstack-, eller frontendutvikling.

Du har:

• Noen års arbeidserfaring med relevant teknologi innen fullstack-utvikling (for eksempel med node.js og React eller frontend-utvikling).
• Bachelorgrad eller høyere relevant utdanning.
• En grunnleggende nysgjerrighet for ny teknologi.
• Vilje til, og ønske om å lære nye ting, og å utvikle deg.
• Omtanke for arbeidsmiljøet, kollegene dine og løsningene du leverer.

Vi verdsetter kvalitet, noe som innebærer en solid grunnmur i utvikleropplevelsen, i tillegg til en sømløs brukeropplevelse.

Viktigst av alt er at vi bygger løsninger som vi er stolte av!

Helt på tampen, la oss skryte litt av plattformen vår

Vi bygger en mobilitetsplattform, basert på mikrotjenester, som er skreddersydd for å støtte våre tjenester. Disse inkluderer bilabonnement, hyttebil, el-sparkesykkel og andre tjenester som forenkler hverdagen.Plattformen støtter dessuten også white label-løsninger, noe som gjør at andre aktører kan benytte vår plattform til sine tjenester. Visste du for eksempel at Toyota, bruker vår plattform for bilabonnement, med deres mobilitetskonsept, KINTO? Kult, hæ?

Send inn en søknad da, vel!

Hvis du trenger litt ytterligere info først, les her om hvordan det er å jobbe i imove.

Etter det kan du sende søknad og CV til jorgen@imove.no,

Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det