Vi kommer hjem til deg og monterer vinterhjul!

Med sømløs mobilitet mener vi sømløs! Hjulskift foretar vi derfor hjemme hos kunden. Eller på jobb. Akkurat der og da det passer kunden best.

Hvordan
fungerer det

Vi ønsker å gi våre kunder et helt sømløst bilhold. Vi oppbevarer derfor det andre hjulsettet på vårt dekkhotell. Dermed slipper du at disse opptar plass i din garasje og kanskje ikke får optimale lagringsforhold. For ikke å snakke om alle de tunge løftene du nå slipper, hver vår og hver høst!

Når tiden er inne for dekkskift tar en av våre servicepartnere kontakt slik at vi får avtalt tidspunkt. Da kommer vi hjem til deg (eller der det passer deg best-) og legger om hjulene dine. I noen tilfeller (avhengig av hvor avansert tyverialarmen på bilen er) vil vi trenge tilgang til nøkkelen for å utføre jobben. Ellers bytter vi hjul på avtalt tid og sted, uten at du merker det. Og selvfølgelig er dette noe du ikke betaler ekstra for, det er allerede inkludert i abonnementet ditt!

"Jeg står på kjøkkenet og steker kjøttdeig til tacoen, mens fyren utenfor vinduet her byttet hjulene på bilen min. Helt genialt!"
Ronny Østrem, Bergen

- Skulle du få behov for å bytte hjul, midt mellom sesongene, kan du bestille dette inne på "Min side". Husk at du også kan få byttet hjul på eventuelle andre biler du disponerer. Da er det bare å ta kontakt litt i forveien, forklarer driftssjef i imove Simen Bones.

En fornøyd kunde får nye vintersko på sin Tesla Model 3. På parkeringsplassen på jobb.

Se video fra da imove kunde Bjørn Nyland fikk lagt om hjul på sin Polestar 2, på parkeringen utenfor huset sitt.

"Hver gang hjulene er innom vårt dekksenter kontrolleres mønsterdybde og dekkenes kvalitet, om nødvendig monterer vi nye dekk. Både dekkene og hjulskiftene er inkludert i abonnementet!"
Gunnar Birkenfeldt, imove AS
Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det