Vi kommer hjem til deg og monterer vinterhjul!

Med sømløs mobilitet mener vi sømløs! Hjulskift foretar vi derfor hjemme hos kunden. Eller på jobb. Akkurat der og da det passer kunden best.

Hvordan
fungerer det

Vi ønsker å gi våre kunder et helt sømløst bilhold. Vi oppbevarer derfor det andre hjulsettet på vårt dekkhotell. Dermed slipper du at disse opptar plass i din garasje og kanskje ikke får optimale lagringsforhold. For ikke å snakke om alle de tunge løftene du nå slipper, hver vår og hver høst!

Når tiden er inne for dekkskift tar en av våre samarbeidspartnere på Dekk & Felg kontakt slik at vi får avtalt tidspunkt. Da kommer vi hjem til deg (eller der det passer deg best-) og legger om hjulene dine. I noen tilfeller (avhengig av hvor avansert tyverialarmen på bilen er) vil vi trenge tilgang til nøkkelen for å utføre jobben. Ellers bytter vi hjul på avtalt tid og sted, uten at du merker det.

Skulle du få behov for å bytte hjul, midt mellom sesongene, kan du bestille dette inne på "Min side".

En fornøyd kunde får nye vintersko på sin Tesla Model 3. Mens han selv er på jobb.
"Hver gang bilen er innom vårt dekksenter kontrolleres mønsterdybde og dekkenes kvalitet, om nødvendig monterer vi nye dekk. Både dekkene og hjulskiftene er inkludert i abonnementet" Gunnar Birkenfeldt, imove AS

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det