Vi innreder nye lokaler i Bergen

Med alle leietakere på hjemmekontor var det en perfekt anledning for oss og våre partnere i NEW & Company å piffe opp omgivelsene våre.

Tema: "urban rainforest"

Hvordan
fungerer det

- Som startupfabrikk tilbringer vi store deler av døgnet på kontoret. Det er ikke en 8-16 jobb å bygge oppstartsselskaper! Da er det ekstra viktig at våre ansatte og leietakere trives ekstra godt på jobb, sier Tore Totland som er hjernen bak oppussingen.

De siste ukene har tak og vegger blitt malt og planter og nye møbler har kommet på plass. Vi har fått shuffleboard, SONOS-anlegg og lekre telefonmøtestoler. Vi i imove er veldig stolte av våre nye lokaler som vi deler med NEW & Company og flere av deres øvrige oppstartsselskaper. Temaet for oppgraderingen er "urban rainforest" og vi bare digger det! Nå mangler vi bare at alle  ansatte kommer tilbake på kontoret!

Grønne planter gir den nye loungen et friskt preg
Multiergonomisk modulsofa og veggkunst produsert av Slava Nemes Studio i Bergen.
Lysveggen er levert av Myhre Skiltfabrikk
Hjernen bak oppgraderingen er Tore Totland og hans kone Nina Hamilton-Totland som er interiørdesigner.
Telefonbokser som matcher perfekt med omgivelsene

"Som startupfabrikk tilbringer vi store deler av døgnet på kontoret. Det er ikke en 8-16 jobb å bygge oppstartsselskaper! Da er det ekstra viktig at våre ansatte og leietakere trives ekstra godt på jobb!"
Tore Totland, daglig leder i NEW & Company AS

Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det