Tidligere bransjeprofil inn som flåtesjef i imove

Ann Kristin Vilsvik returnerer til bilbransjen som Chief Fleet Officer i imove

Tilbake til hjemmebanen

Hvordan
fungerer det

Etterhvert som imove vokser oppstår også behovet for å rendyrke stadig flere av forretningsområdene. Nå som bilflåten snart teller 1000 biler er tiden moden for å heve kompetanse og fokus innenfor det som er selve hjertet i forretningen vår. Selv om imove først og fremst er et teknologiselskap som ønsker å benytte data og teknologi for å automatisere flest mulige prosesser, er vi ydmyke for at bilene fortsatt er 1500 kilos fysiske objekter som trenger nødvendig stell. ettersyn og tilhørende kompetanse.


Vi er derfor veldig stolt over å kunne annonsere at Ann Kristin Vilsvik begynner i jobben som flåtesjef i imove fra 1.mars. Ann Kristin har 15 års ledererfaring fra Bertel O Steen, en rekke styreverv fra blant annet Norges Bilbransjeforbund og har bred erfaring med organisasjonsutvikling og endringsledelse.

"Ann Kristin vil tilføre oss akkurat den kjernekompetansen vi har vært på jakt etter. I tillegg til å styre bilflåten vil hun også arbeide med finans, sourcing, salg og økosystem samt bidra til å bringe brukersentrert perspektiv inn i videreutviklingen av vår plattformteknologi"
Gunnar Birkenfeldt, Co-Founder og CPO.
Ann Kristin Vilsvik blir ny Chief Fleet Officer i imove fra 1.mars
"Etter en tid med endringsledelse knyttet til eiendom og kundeorientert rådgivning, er jeg nå veldig nå klar for å være med å ta en bransje jeg kjenner godt inn i en helt ny mobilitetsbasert hverdag!"
Ann Kristin Vilsvik, Chief Fleet Officer

Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det