Sømløs og utlippsfri mobilitet til BIR

Fra å være et fleksibelt bilabonnement uten etableringsavgift eller bindingstid ruller imove nå ut et bredere spekter av mobilitetsløsninger.

BIR på hjul

Hvordan
fungerer det

Fra å være et fleksibelt bilabonnement uten etableringsavgift eller bindingstid ruller imove nå ut et bredere spekter av mobilitetsløsninger. Først ut er bedriftsabonnement på elektriske sparkehjul. Vi i imove er stolte over å levere en sømløs og utslippsfri mobilitetsløsning til BIR. Fra og med 1.april beveger de fargeglade ansatte i BIR Nett seg gjennom sentrumsgatene på elektriske sparkehjul levert av imove.

«Når Bergen Kommune har som ambisjon å bli landets miljøby, så må vi i BIR gjøre det vi kan. Målsettingen er at avfallsinnsamlingen i hele Bergen sentrum være fossilfri i 2020. Vi skal bidra til redusert transportbehov og vil også stimulere våre samarbeidspartnere til miljøvennlige transportformer. Vi håper med vår tydelighet og synlighet at flere lar seg inspirere»,
sier Terje Strøm, daglig leder i BIR Nett AS.

Vi i imove takker for tilliten og gratulerer BIR med enda et miljøtiltak som kommer både de ansatte og byens innbyggere til gode! — I forbindelse med utrullingen av elsparkehjulabonnement for B2B-markedet søker vi pilotkunder.

Ta kontakt på adil@new.no dersom din bedrift ønsker å tilby deres ansatte en artig, mer effektiv, miljøvennlig og kostnadsbesparende transport.

Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det