Nå kan du få MG på bilabonnement!

Den kompakte elektriske SUVen MG ZS EV blir en del av imove bilflåten og tilbyr 263 km rekkevidde og stor plass til en rimelig penge!

I slutten av april hentet vi ut de første 10 bilene fra Sande Auto i Bergen. Alle leveres direkte til nye abonnenter!

Hvordan
fungerer det

MG er et velkjent bilmerke for de som har levd en stund, men sikkert mer ukjent for de yngre. I senere tid er det britiske bilmerket kjøpt opp av kineserne, så denne modellen er både utviklet og produsert i Kina, forklarer Simen Bones som er driftssjef for imove i Bergen. I slutten av april hentet vi ut første partiet av modellen ZS EV, en modell som størrelsesmessig befinner seg midt i mellom Kia e-Niro og Hyundai Kona. De aller fleste her går rett ut i abonnement, men vi forventer å kunne tilby modellen utover sommeren! Prismessig vil modellen ligge ca 6000 kroner i måneden, litt avhengig av modellvariant. Tommel opp til Gill Gruppen og Rolf Espen Idsø hos Sande Auto i Bergen som har vært en viktig ressurs i anskaffelsen av disse bilene. Vi har merket en stor etterspørsel etter biler i denne størrelsen og prøver ut både Comfort og Luxury allerede fra starten av, avslutter Bones.

Sjekk om vi kan levere MG ZS der du bor på denne linken!

Kinesiske MG ZS EV er siste tilskuddet i imove familien. Modellen tilbyr rikelig plass og plasserer seg på en pris fra ca 6000 kroner i måneden. Avbildet er medarbeider Chris Sand.
Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det