Nå kan du abonnere på årets kuleste bilnyhet!

Den lille søtnosen Honda e kan nå leveres på fleksibelt og grønt bilabonnement. Vi har flere biler klare for levering allerede i juli!

Hvordan
fungerer det

Honda e fikk en hel verden til å måpe da den først ble vist på bilutstillingen i Frankfurt i 2017. Som en krysning av den klassiske Minien og et produkt fra Apple, er dette både en innovasjons og designbombe av dimensjoner. Innvendig finner man et dashbord som består av en eneste bred skjerm og sidespeilene er erstattet av kameraer. Som et gimmick har man gitt bilen en sensasjonell svingradius, faktisk enda bedre enn klasselederen; London Taxiene. Med bakhjulstrekk og 220 kilometer rekkevidde er dette en bil som garantert gir kjøreglede hver eneste dag.

Takk til Thor-Christian Ebbesvik hos Autosalg for effektiv leveringsprosess!

Sammen med vår samarbeidspartner SPZ | Go har vi tilgjengeliggjort hele fem stk biler for levering i månedsskiftet juli/august. Driftssjef Simen Bones i Bergen kan fortelle at bilene egentlig allerede er på skilt og klare, men de skal benyttes på diverse markedsføringsoppdrag før de kan leveres de første kundene.

Finn en Honda e i din farge her!

Første parti inneholder to blå, en hvit, en grå og en gul.
Klargjøring av de første bilene hos Autosalg på Storetveit utenfor Bergen sentrum.
Dashbordet består av 5 skjermer, inklusive skjermer som viser bildet fra "sidespeilene" Foto: Honda
Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det