Nå er Autopass inkludert!

imove gjør bilholdet enda enklere - nå slipper du tenke på bompengene!

imove gjør bilholdet enda enklere - nå slipper du tenke på bompengene!

Hvordan
fungerer det

I slutten av august rullet vi ut en software-oppdatering som automatisk legger bompasseringene til på kundens abonnement. Det betyr at passeringer etter ca 25.august vil dukke opp spesifisert på neste faktura for alle med imove bilabonnement!

Alle imove-bilene ligger på rabattavtale, dette gir vi selvfølgelig videre til kundene. Vi krever ingen administrasjonsgebyr eller påslag, derfor er bompengene hos imove også fritatt fra merverdiavgift. I motsetning til leiebiler og leasingbiler hvor man får et påslag på 25% pluss administrasjongsbyr.

"Det stemmer! Endelig er vi på plass med bransjens første automatiske løsning for Autopass, det er vi rimelig stolt av! Vi har satt kunden først og automatisert bort all administrasjon, alt for å tilby kunden sømløshet og forutsigbarhet", forteller Gunnar Birkenfeldt. "Hver natt henter systemet gårdagens bompasseringer, sjekker hvert skiltnummer mot aktivt abonnement og belaster rett kunde. Helt hands-off, uten administrasjon!", jubler Birkenfeldt.

"Autopass har i alle år skapt hodebry for bilutleie, leasing, bilforhandlere og alle som driver næring med bil. Tradisjonelt har Autopass vært et enormt tapssluk og noe ingen har hatt helt kontroll over. Vi er derfor ekstremt stolte over å rulle ut en løsning som tar bort enda en pain fra bilholdet til kundene. Og ikke minst er dette et ekstremt verdifullt verktøy for oss som har en stor flåte biler og som er levende opptatt av å kutte kostnader i alle ledd. Dette gir abonnementstjenesten vår enda en value-add for kunden! Passeringene spesifiseres på den månedlige fakturaen og snart implementerer vi også passeringsoversikten på kundens profilside", forklarer Birkenfeldt.

På fergestrekninger som benytter Autopass med skiltgjenkjenning går dette på akkurat samme måte som bompengene, helt automatisk! På strekninger som benytter autopassferje.no sin løsning har vi foreløpig ingen integrasjon.

Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det