imove plukket opp av verdens største nyhetssted for elbiler

Anerkjente InsideEV har plukket opp imove sitt grønne bilabonnement og slått det stort opp i en artikkel for sine lesere.

"imove offers EV Subscription in Norway, but its real business is IT"

Hvordan
fungerer det

Norge er et annerledesland, og har over lengre tid skapt internasjonale overskrifter knyttet til myndighetenes insentiver for elektriske biler og nordmenns unike vilje til å adoptere ny teknologi.

For i den delen av de store globale megatrendene som er knyttet til mobilitet og ny kundeadferd, ligger norske forbrukere langt framme: Vi har verdens mest erfarne
el-bilbrukere og vi ligger i europatoppen på digitale ferdigheter.

Norge trekkes i svært mange sammenhenger fram som landet å se til når det kommer til utprøving av nye digitale produkter og tjenester innenfor grønn mobilitet.

Et norsk bilabonnement for elektriske biler var derfor veldig interessant for verdens største nyhetsnettsted for elektriske kjøretøy, InsideEV.

Faktisk ble journalisten så revet med under intervjuet at han kom til å plusse på en null på volum-ambisjonene våre for 2021. Vi lar den gå! 

Du kan lese hele artikkelen her.

Birkenfeldt estimates the company’s fleet will reach 1,000 cars by the end of 2020. In 2021, he expects to have 20,000 to 30,000 EVs.
InsideEVs, Sept 9th 2020
Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det