imove slår et slag for et grønnere og sikrere idrettsmiljø

Pilotprosjektet med Smørås IL skal fjerne de korte kjøreturene og gjøre idrettslaget til et tryggere sted for medlemmene

Hvordan
fungerer det

"Vil du komme deg raskt og enkelt til og fra trening og kamp? Sjekk ut dette spennende tilbudet fra vår samarbeidspartner imove", lyder Smørås IL sitt nyhetsbrev og innlegg på Facebook.

Sammen med Smørås IL kjører vi i gang en pilot hvor medlemmene kan abonnere på elsparkesykkel og samtidig sikre en grønnere og tryggere trafikkavvikling på idrettsanlegget. "Med parkeringsutfordringene på Slåtthaug ble vi nødt til å tenke nytt. Sammen med imove fant vi ut at vi har mange felles grensesnitt som det gav mening å utforske. Løsningen er like enkel som den er genial. Elsparkesykkel er nemlig en svært effektiv måte å komme seg rundt på, spesielt nå som området rundt anlegget er en byggeplass. Og Ikke bare utdanner dette ungdommen til å ta ansvar for egne logistikk, det er også et viktig bidrag til et grønnere lokalmiljø!", forteller markedssjef i Smørås IL Fabian M. P. Trondsen.

Vi i imove ønsker å fasilitere for at alle idrettslag i Norge kan forenkle logistikken til sine medlemmer. Hvem kjenner seg vel ikke igjen i den evinnelige tidsklemmen hver ettermiddag. Og man trenger ikke studere parkeringsplassene ved idrettsanleggene lenge for å forstå at det finnes bedre løsninger på transport av barn og unge til og fra aktiviteter.

Vi i imove oppfordrer naboklubbene i Bergen til å følge Smørås IL sitt eksempel, ta kontakt på gunnar@imove.no for å avtale demonstrasjon.

PS: Visste du at halvparten av nordmenns kjøreturer er kortere enn 5 km?

Les Smørås IL sitt blogginnlegg her!

"Ikke bare utdanner dette ungdommen til å ta ansvar for egne logistikk, det er også et viktig bidrag til et grønnere lokalmiljø!"
Fabian M. P. Trondsen
Leah Schumann-Olsen fra Smørås J13/14 viser fram imove sin elsparkesykkel
Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det