imove ruller ut i Trondheim

Etter en eventyrlig vekst i 2020, med mange fornøyde imovere i Bergen, Stavanger og Oslo, er imove klare til å ri vekstbølgen videre inn i 2021

- Neste stopp på veien mot verdensherredømme var Trondheim!

Hvordan
fungerer det

Foto i header: Paal Kvamme, Teknisk Ukeblad.

- Nå er tjenesten vår åpen for alle med postnummer i nærheten av Trondheim, og allerede i forrige uke leverte vi den første bilen, forteller en entusiastisk salgsdirektør Kim Daniel Sand.

Entusiastisk er han fordi det kun tok fire minutter fra nyhetsbrevet som fortalte om Trondheim-lanseringen gikk ut, til den første bilen var bestilt.

- Vi får mye verdifull læring om nye kundeforventninger gjennom fysiske møter med kundene våre, og derfor har vi allerede kurset de ansatte i Trondheim med all erfaringen vi har gjort oss opp gjennom to år i drift. På den måten lover vi å levere alle i Trondheim en helt unik bilopplevelse, sier Sand.

Kim Daniel Sand er salgsdirektør i imove

imove tilbyr alle sine abonnenter en heldigital kundereise: du finner bilen du liker på nettsiden og booker, signerer og betaler abonnementet med bare noen tasteklikk. Etter et par dager står bilen utenfor døra! Enklere blir det ikke.  

Les også: Bilabonnement er bekymringsfritt bilhold

Totalt kjører det nå over 500 abonnementsbiler fra imove på veiene, og med en 30% månedlig vekst gjennom våren og sommeren er imove overbevist om at trønderne – og nordmenn forøvrig – vil bidra til å demonstrere et helt nytt adferds- og kjøpemønster.

- Dette er starten på en revolusjon i måten man tradisjonelt har forholdt seg til bilhold: Vi i imove kaller det next level ownership. Stadig flere begynner å innse at det ikke gir noen mening å binde flerfoldige hundretusener i en bil, og med et bilabonnement hos imove har du enkel og fleksibel tilgang på akkurat den bilen du trenger, når du trenger den. I bunn og grunn er det ikke bare valg av bilhold, men et livsstilsvalg, sier en av imove-gründerne, Gunnar Birkenfeldt.

Faksimile fra artikkel i Adressa (bak betalingsmur)

Les også: Å være i bevegelse – kjenner du også på følelsen av å henge etter?

Nå ser imove frem til en spennende høst og gleder seg til å se imove-biler i Trondheims gater.

- Vi lover ikke at bilene skal komme med fire pils og en pizza, men kanskje bør de leveres med gratis paraply, slik at trønderne skal huske hvem som oppfant tjenesten, ler Sand til slutt.

Les også: Forskjellene på bilabonnement og leasing – forklart

 

 

Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det