imove regnet blant Norges mest lovende startups

"Det er ikke uvanlig at norske startups tar en utfordring og villig viser sin kampånd; kanskje er det noe som henger igjen fra vikingtiden."

Hvordan
fungerer det

I en ny artikkel kårer EU-startups nå de 10 mest lovende norske selskapene som er grunnlagt mellom 2017 og 2020; alle med raskt voksende team, innovative oppdrag, og med lovende utsikter; som for eksempel økt finansiering det siste året.

EU-startups er en ledende publikasjon med fokus på europeiske startups. De skriver i all hovedsak om tek-startups, og tilbyr leserne sine datadrevne analyser, intervjuer og andre relaterte nyheter.

De er ikke overrasket over at landets startups holder høy kvalitet, basert på vårt forretningsmiljø, som tilbyr "en velutdannet arbeidsstyrke, sterk økosystem- og myndighetsstøtte, rikelig kapital i tidlig fase og digital 'beredskap' over hele linja".

Les også: imove plukket opp av verdens største nyhetssted for elbiler.

Om imove skriver de: "imove har skapt en bilabonnementstjeneste som gir brukerne tilgang på en flåte av attraktive elektriske, miljøvennlige biler for hverdagsbruk. I tillegg gir imove sine brukere fleksibiliteten til å bytte bil når de vil. Selskapet landet nylig store investorsummer som vil ta dem enda nærmere til deres planetvennlige oppdrag."

Les også: bilabonnement tilpasset din livsstil

- Det er fantastisk å se at imove blir anerkjent som en av de mest lovende norske startupene av EU-startups. Imove skal bruke 2021 til å gjøre bilabonnement og el-biler tilgjengelige på verdensbasis. Den elektriske revolusjonen har bare nettopp startet, sier gründer og CEO i imove, Hans Kristian Aas.

Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det