Koronaviruset

Mange opplever nå bilen som et tryggere reisealternativ enn andre transportformer. Vi utfører tiltak men er relativt lite berørt.

imove er tilgjengelig som før

Hvordan
fungerer det

imove er en robust, skybasert digital plattform, med gode rutiner for oppetid og tilgjengelighet. Vil vil sørge for at forretningsutvilkling, systemutvikling, kundesupport og andre funksjoner fungerer som normalt også i situasjoner som denne. Vår chat er tilgjengelig som vanlig, med samme raske responstid som før. Inn og utlevering av biler skjer som før, men med tiltak for å forhindre smittespredning.

Tiltak for å hindre smitte

Koronaviruset og tiltakene som er iverksatt er noe som opptar oss alle. Det er fullt forståelig at det i tiden framover vil råde usikkerhet knyttet til både helse og økonomi. Vi følger nøye med på informasjonen fra Folkehelseinstituttet om hvordan vi kan bidra til å redusere spredning av koronaviruset. Vi har iverksatt konkrete tiltak for å hindre smitte. Kontaktflater som håndtak, dashbord, midtkonsoll, girspake, ratt, setebelter, display og nøkler mv. blir nå desinfisert og rengjort i forbindelse med utlevering eller bilbytte. Vi har også rutine for å sette biler i karantene mellom hvert leieforhold.

Vi anbefaler våre kunder å følge rådene som er gitt av helsenorge, for mer info se https://helsenorge.no/koronavirus

Krisetid er læretid

Korona byr på utfordringer for små og store organisasjoner, men det ligger også mange muligheter for læring. I imove har vi innført hjemmekontor og nøye hygienetiltak i de deler av driften som krever fysisk tilstedeværelse. Overgangen til helvirtuelt samarbeid er givende og bygger ny kompetanse i teamet. Våre interne systemer er bygget for ansatte i farten, enten vi er hjemme eller ute i felten. For å fortsette kulturbygging har vi innført "over-sharing" på Slack og Snapchat. På den måten får vi dag-til-dag læring man kan oppnå gjennom hverandre, krydret med en dose humor i en alvorlig situasjon.

For de som opplever permisjoner og usikker økonomi er vi sikre på at imove sitt fleksible bilabonnement uten bindingstid vil oppfattes som svært attraktivt. Hos imove kan du pause, stoppe eller bytte abonnement når som helst. Med andre ord rett mobilitet til rett tid! Bilene kan bestilles hjemme i sofaen, og leveres hjemme.

Selv om vi i imove nå jobber hjemme hver for oss, så jobber vi sammen for å gjøre din bilhverdag enda enklere i en utfordrende tid.

Ved spørsmål, ta kontakt med oss på chat eller epost drift@imove.no

Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det