Hvorfor vil du fortsatt eie bilen din?

Mediene omtaler stadig ulemper ved bilkjøp og -eierskap: Kanskje er det enda et tegn på at tradisjonelt bilhold er i ferd med å bli utdatert?

Hvorfor vil du fortsatt eie bilen din?

Hvordan
fungerer det

Den siste tiden har vi sett flere artikler i media om biler som tilbakekalles, og modeller med så store tekniske feil at de blir utrygge å kjøre.

For noen uker siden meldte NRK at Tesla tilbakekaller 1400 av sine Model X-biler og 400 av Model Y som følge av tekniske feil på bilene. Det er ikke første gang Tesla tilbakekaller biler, og igjen etterlates en stor kundegruppe uten bil. 

Ikke lenge etterpå skrev Motor.no om Eirik Skjærseth som fikk hevet sitt kjøp av en Audi E Tron, som hadde så store programvarefeil at bilen stadig måtte på langvarige reperasjonsopphold. Skjærseth måtte ta saken helt til tingretten før han fikk medhold til å slippe å betale både døgnleie på totalt 30 000kr for å ha bilen hos forhandleren, og for leiebilen han måtte bruke i mellomtiden.    

Motor meldte også i fjor at da de hyperpopulære bilene Polestar og Volkswagen ID.3 endelig ble tilgjengelige for norske bileiere, kom også disse med et spekter av alvorlige programvarefeil. Det førte til utbredt misnøye, flere reklamasjoner og dyre verkstedregninger for forbrukerne.

Alt er gode eksempel på det ofte uforutsigbare ved bilhold; Stadig flere opplever at når de endelig får den splitter nye bilmodellen de har ventet på, kommer den med en hel rekke pain points, potensielt skremmende programvarefeil og frustrasjoner som sprekker glansbildet. 

Da er det bra at det finnes en måte å ta i bruk disse nye, spennende bilene, uten ansvaret som kommer med å eie dem selv.

Med bilen på abonnement trenger du aldri å gå rettens vei, reklamere eller mase på kundeservice: Hvis bilen viser seg å ha programvarefeil, bryter sammen, eller tilbakekalles fikser vi det. Vi tar oss av alt med verksted eller leverandør/produsent, og vi tilbyr deg  lånebil så lenge du trenger den  – uten ekstra kostnad på månedsprisen.

Det er lett å spørre seg hvorfor man da fortsatt absolutt skal eie bilen man kjører, og svaret er nok at det simpelthen henger igjen fra den tradisjonelle måten vi er vant til å ha bil på, men som nå er på vei til å bli utdatert.

Konklusjonen er klar: med et bilabonnement har du full oversikt og forutsigbarhet i kostnadene knyttet til bilen din. Alt av service og vedlikehold ­­– ja til og med dekkskift – blir tatt hånd om, og du kan være trygg på at månedsprisen forblir stabil.

Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det