Hvorfor velge e-Golf?

Ikke i noe annet land i verden er det solgt så mange elektriske VW Golf som i Norge!

Hvordan
fungerer det

Det er kanskje ikke så rart heller, for VW Golf er en fornuftig, velkjørende og ikke minst svært folkelig bil.

Det finnes altså mange gode grunner til å velge e-Golf: Med en rekkevidde på 229 km (300 km NEDC testsyklus) passer den utmerket både til dagligdags-kjøringen til og fra jobb, henting og kjøring til aktiviteter, samtidig som du fint kan komme deg avgårde på lengre turer uten å måtte lade. 

VW har generelt gjort stor suksess med el-bilene sine i Norge: Også den ekstremt snertne e-up!-en har solgt i bøtter og spann, men særlig e-Golfen har holdt stand uvanlig lenge! Det forteller oss at dette er en bil som passer de fleste. 

Nå er e-Golfen også en kompakt og letthåndterlig bil, men blir den for liten for en helg på hytta eller en lengre ferietur, kan du enkelt bytte til en annen av imoves biler. Her har du et bredt utvalg “hyttebiler” som vi liker å kalle dem, som gjerne er litt romsligere, har lastekapasitet eller tilhengerfeste og firehjulstrekk, som du kanskje ikke trenger i hverdagen. 

Konklusjonen er klar: Dette er ikke en bil, det er en livsstil.

Vi har nå fått tak iet lite parti med eksepsjonelt godt utstyrte e-golf som gjør bilhverdagen til en lek. De ligger ute til 6 990,- og det beste av alt, den kan leveres før sommeren!

Et lite knippe av utstyret:

* Aktiv Cruise Control
* Parkeringssensor
* Nøkkelløs tilgang
* Digital skjerm for fører
* Hurtiglading
* Skinninteriør Vienna
* Sportsseter


imoves ambisjon er å tilby en ny, enklere og mer bærekraftig måte å ha bil på: Et bilabonnement gir samme økonomiske forutsigbarhet som leasing, men med frihet til å bytte bil, eller avslutte abonnementet når som helst. I prisen inngår alt fra forsikring og service til reparasjoner og dekkskift – og som eneste leverandør tilbyr imove også  ubegrenset kilometer og 10 dager hyttebil inkludert i abonnementet. Med et bilabonnement er man fritatt fra bekymringer for uventede ekstrautgifter, og man slipper bilutgifter i perioder man ikke trenger bilen. Fordi da kan man bare pause abonnementet. Helt uten bindingstid.

Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det