FINN tester bilabonnement - med imove

Vi elsker å eksperimentere, derfor var vi ikke vonde å be da FINN inviterte oss til samarbeid i fjor høst.

"Med bilabonnement kan du enkelt bytte bil, avslutte eller forlenge abonnementet ettersom det passer deg"

Hvordan
fungerer det

Det kunne vært våre ord, men det er ordene til produktdirektøren i FINN Motor, Erik Håstein. Etter å ha arbeidet tett med FINN i flere måneder er vi imponert over det høye kunnskapsnivået og evnen og interessen de viser til å teste ut nye idéer. Til å være en så stor bedrift er det kult å se at FINN bruker så mye tid og ressurser på å holde seg relevante i en ny mobilitetshverdag! Hans Kristian Aas er daglig leder i imove og sier prosessen så langt har vært veldig lærerik. I tillegg har det vært en fin anerkjennelse for imove å se at Norges største markedsplass deler veldig mange av våre tanker om hvordan framtiden ser ut!

Eirik Håstein , produktdirektør FINN motor (Foto: FINN.no)

FINN ser nemlig det samme som oss, tidene forandrer seg og vi kommer ikke til å eie vår egen bil i all evig framtid. Vi har derfor utarbeidet et sett hypoteser, sammen med FINN, som vi ønsker å teste ut.

- I usikre tider er det naturlig å nøle med store valg, for eksempel når det gjelder bil og bolig. Likevel har de fleste av oss behov for full tilgang til bil. Da kan nettopp bilabonnement være løsningen, forklarer Håstein.

"Det har vært en fin anerkjennelse for imove å se at Norges største markedsplass deler veldig mange av våre tanker om hvordan bilframtiden ser ut!"
Hans Kristian Aas, daglig leder i imove

- I en tid der mange forbrukere ønsker seg en enklere hverdag, med personlig tilpassede tjenester og eierskap til færre ting, er det naturlig at også bilmarkedet tilpasser seg og utvikler nye brukervennlige tjenester. Vi i FINN ønsker naturligvis å hjelpe brukerne til å finne fram til den løsningen og den bilen som best dekker deres behov, og derfor tester vi ut en løsning for dette nå, avslutter Håstein.

På FINN kan man nå på utvalgte annonser velge mellom å kjøpe bil, eller abonnere på bil. (Faksimile: FINN.no)

På FINN kan man nå finne biler fra både Bavaria Stavanger og Toyota Oslo, som man både kan kjøpe tradisjonelt eller abonnere på. Les mer om eksperimentet med FINN og se bilene som tilbys for kjøp og abonnement, på denne linken.

"Vi i FINN ønsker naturligvis å hjelpe brukerne til å finne fram til den løsningen og den bilen som best dekker deres behov, og derfor tester vi ut en løsning for dette nå".
Eirik Håstein, produktdirektør i FINN Motor

Se bilene du kan abonnere på hos FINN på denne linken.

Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det