Erindringer fra en av våre første kunder

Vi elsker gode tilbakemeldinger, og Karsten har tatt det enda et skritt lenger og skrevet et eget blogginnlegg! Les det mens vi tørker tårene.

- Fleksibiliteten er overlegen!

Hvordan
fungerer det

Karsten Refsdal har abonnert på bil fra imove siden vi startet. Han har hatt fire forskjellige biler ved fire forskjellige anledninger, og forteller at det begynte med en nysgjerrighet for konseptet tilbake da imove først ble lansert. Etter en vellykket første testperiode på fire måneder har han brukt imove hver gang han har hatt lengre opphold i Bergen.

- Da jeg bor primært i Oslo, men i perioder er flere måneder i Bergen, er fleksibiliteten imove tilbyr meg et veldig godt verdiforslag. Alternativet har vært leiebil fra en av de tradisjonelle aktørene, men da snakker vi jo helt andre priser.

Les mer: Bilabonnement tilpasset din livsstil

De fleste tror det er dyrere enn å eie bil

- Når jeg fortelle venner hvordan «bilholdet» mitt er gjennom imove er stort sett det første spørsmålet jeg får: «er det ikke veldig dyrt?» Hvorpå svaret mitt er «nei, om du regner på det er det faktisk mer eller mindre helt på linje med å eie egen bil. Og i tillegg kan du når som helst levere den tilbake.»

Les mer: Hva koster en bil? 

Maksimalt fem minutter

- Jeg tror ikke jeg har opplevd at overlevering ved start eller slutt av abonnementsperiode har tatt mer enn fem minutter: Det er helt friksjonsfritt, svarer Karsten på spørsmål om hvordan han opplever å få utlevert eller tilbakeleverer bil hos imove.

Les mer: Hvorfor velge imove? 

Karsten avslutter med å fortelle oss om det ene innspillet han har til forbedring av imove i fremtiden:

- Jeg som kanskje er i overkant interessert i produktutvikling drømmer jo selvsagt om at jeg kan bestille, hente og levere tilbake bil fra imove uten å møte ett eneste menneske, men det antar jeg er rett rundt hjørnet…»

Editor’s note:

Vi tar alle forslag og ideer på alvor, og i dette tilfellet er vi også rett rundt hjørnet, akkurat som Karsten antar! 

Vi har nemlig allerede nå startet installasjonen av teknologi i alle bilene våre som gir tilgang til å åpne/lukke og starte bilen - Potensielt også forvarme/kjøle den.

Dette gir oss da også muligheten til full fleksibilitet, og ikke minst koronavennlig overlevering og innlevering.

Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det