- Det har aldri vært enklere å utforske Norge!

Sånn opplever norske influensere å ha bilabonnement.

Hvordan
fungerer det

Nærmest over natta meldte sommeren sin ankomst, og sommerferien er bare noen uker unna! Mange nordmenn ser mot hjemme-sommer eller Norgestur; uansett hvilken det blir får man gjerne et nytt, eller annet behov for å komme seg rundt.

Sommeren er generelt en tid da det er digg med litt ekstra frihet: om man bare skal kjøre til ulike badeplasser utenfor bygrensa, ut i marka eller på hyttetur, eller om man slår på stortromma og setter kursen mot andre siden av landet.

Andrea Sveinsdottir er en av de som har valgt å abonnere i stedet for å kjøpe, da hun så behov for bil for å utforske sin nye by, Oslo. Med en BMW i3 har Andrea en snerten bil som er perfekt til bykjøring i og rundt Oslo, men som også kan ta henne på lengre turer om hun skulle ønske.

- Det har aldri vært enklere å utforske Oslomarka! Det som er ekstra digg er at man kan kjøre så mye man vil med en bil fra imove, og hvis vi vil utforske mer av Norge eller ta oss en hyttetur har vi inkludert 10 dager oppgradering til hyttebil, skriver Andrea på Instagram.

Jørgen Aastorp har valgt seg en Xpeng G3 med god plass og lang rekkevidde.

Og apropos hyttebil er Jørgen Aastorp strålende fornøyd med konseptet, og har selv liten bil til hverdags, og demonstrerer fordelen med å kunne benytte seg av en større bil når man skal ha med seg litt mer bagasje på en litt lengre tur.

Artikkelen fortsetter under videoen

Med en Xpeng G3  450 km rekkevidde kommer man seg langt før man må lade; perfekt for langhelger eller lengre ferieturer til flotte turområder rundt i landet uten at lading trenger å være en bekymring.

imove gir deg samme friheten som å eie bil, med full fleksibilitet til å bytte bil, pause eller avslutte når som helst!                         
                                 - Jørgen Aastorp

Du kan for eksempel kjøre direkte til Preikestolen og la bilen lade imens du går den ikoniske turen, eller kanskje Trolltunga frister mer? Med Xpeng-en kommer du deg for eksempel tur/retur Bergen-Trolltunga uten å måtte lade på veien. Det er digg!

Med bilabonnement får du friheten i å “eie” bil uten å tenke på verditapet, dekkene, forsikring eller klimaavtrykket ditt. 

Er det noe jeg elsker er det å kjøre bil! Den friheten av å ha bil uten å måtte tenke på garanti, forsikring eller service er deilig!                                 - Marcus Tannum
Marcus Tannum har valgt seg en praktisk SKODA Citigo til sin livsstil.


Og en av de kanskje største fordelene hvis du tenker deg på langtur i sommer: Som eneste tilbyder gir imove ubegrenset kilometer inkludert i månedsprisen! Det nyter Marcus godt av i sommer.

- Det har aldri vært enklere å utforske Norge! Nå som jeg har imove kom jeg meg enkelt fra Oslo-Lillehammer! Det som er så utrolig deilig er at du kan kjøre så mye du vil uten å tenke på hvor mange km man kjører, skriver Marcus på Instagram.

Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det