Bilabonnement tilpasset din livsstil

Salgssjef Kim presenterer noen av de mest solgte, mest populære og mest anvendelige bilene i imove-flåten.

Her er “melk og brød-bilene”; en for en enhver livsstil

Hvordan
fungerer det

I sommer gikk vi nesten tom for biler idet etterspørselen eksploderte i møtet med begrensa kollektivtransport, økt hjemmekontor og hele den sulamitten.


Det skal ikke skje igjen.

Derfor jobber jeg på spreng for å sørge for en jevn strøm av biler til flåten vår, ikke bare for å ha nok, men for at hver abonnent skal ha et variert utvalg av topp moderne og etterspurte elbiler.

Hver uke kommer det inn mellom 50 til 80 biler, og siste uka i desember ruller det 150 nye biler inn i imove-”garasjen”. Per i dag er det 25 spell nye Nissan Leaf på vei fra Aasen Bil på Minnesund og 25 MG fra Birger N. Haug! I tillegg fyller vi på med 10 nye e-UP!-er, sammen med en liten kortesje av brukte biler i segmentet 4 000 - 6 000,-.

Så, la meg presentere deg for noen av de mest solgte, mest populære og mest anvendelige bilene; de jeg liker å kalle melk og brød-bilene.

Og tro meg: jeg skal ikke servere deg en liste over ekstrautstyr, modellnavn og hestekrefter, la meg heller male et bilde av hvem og hva disse bilene passer til. 

Kim forteller om sine favoritter og de mest populære bilene du kan abonnere på


MG ZS EV 

MG-en er årets store overraskelse. Dette er en utrolig romslig bil med god plass både i bagasjerom og baksete. I tillegg får du topp utstyrsnivå og god rekkevidde; ser du på skjæringspunktet mellom pris, rekkevidde og bagasjerom, skårer MG-en midt i blinken.

Det skal nevnes at nettopp fordi det ikke er stort mer igjen av originale MG enn selve logoen, knyttes det en del usikkerhet til denne bilen, og jeg hører ofte at folk gjerne vil ha den på abonnement, men at de kanskje ikke ville eid den selv. Det forteller meg at folk ønsker å prøve ut nye, dels ukjente biler, men da uten den økonomiske risikoen det er å kjøpe den - da er abonnement et bedre og tryggere alternativ. 

Det er en grunn til at vi allerede har solgt ut 50 av denne bilen; den er helt rå. Vi har 25 nye i bestilling, så hvis du er frista kan du sjekke om den er tilgjengelig hos deg, kan du leser mer om modellen her.

imove sin flåte av MG ZS har snart rundet 500.000 km. Da er det et kvalitetsstempel at selskapet har valgt å sette enda flere biler i bestilling. Foto. Drive.co.uk / MG

Nissan Leaf

Det er en grunn til at Nissan Leaf er Norges mest solgte elbil. Den har stått stødig i markedet i lang tid, og er nær sagt umulig å unngå. Nissan har hatt god tid til å perfeksjonere den, slik at den bare er blitt bedre og bedre, og den bærer preg av å være en påkostet og gjennomtenkt bil, med hensikt å være mest mulig praktisk og behagelig. 

Resultatet er en fornuftig bil; på mange måter bilen for deg som ikke er så opptatt av bil, men som trenger en solid, trofast og trygg bil som dekker alle behovene dine. 

Dette er familiebilen som sluker bagasje uten problemer, som har god rekkevidde, og som derfor funker både som en bybil, og som en komfortabel og støysvak langtur-bil med fullt baksete.

Vi har modellen som både 30kW og 40kW utgave. Sjekk om vi har en tilgjengelig her.

Nissan Leaf er solid, trofast og trygg! Foto: The Driven

 Skoda Citigo og BMW i3

Skoda Citigo og BMW i3 er Småbilene med stor S; De er superpopulære, noe som gjør at de dukker opp overalt for tiden! Og det med god grunn: de er stødige, allsidige og gir deg alt du trenger fra en hverdagsbil. BMW i3 har delikat og stilig skinninteriør, og Fully Charged-utgaven har nesten alt av tilgjengelig ekstrautstyr.  

Skoda Citigo er den lille, nette bybilen, men med rekkevidden til lengre turer. Det er den perfekte bilen til urbanisten som trenger en smidig bil å komme seg rundt i. 

Citigoen er ekstremt spartansk, lite ekstrautstyr som tynger ned (både bilen og lommeboka) og forvirrer deg fra ditt mål: Å komme deg fra A til Å. 

Jeg pleier i grunnen å se på Citigoen som en slags bilenes IKEA; den er folkelig, trofast, praktisk – bunnsolid. 

Les mer: imove bestiller 322 biler fra Møller

BMW i3 er som møbler fra Bolia, skriver Kim Daniel Sand Bagstevold.


På samme måte er BMW i3 designperla, den er – hvis man setter det litt på spissen – møblenes Bolia. Dette er bilen for den design- og miljøbevisste.

For i3-en er spesiell ved at de har tenkt på hele kretsløpet; derfor passer den for deg som er opptatt av at elbilen skal være bærekraftig; at skinnsetene er farget på naturlig måte. Bilen produseres på en fabrikk som kun bruker fornybar energi, i form av vindkraft, og det brukes kun resirkulert karbonfiber i innvendig paneler.

Men ikke glem at dette er en fullverdig familiebil med god rekkevidde og som passer perfekt for den urbane familien; du får en liten og nett bil til bykjøring, men med plass til barneseter, og god nok rekkevidde til å besøke svigers “på landsbygda” (utenfor ring 3). 

Finn og bestill bilen som passer for deg her, og ikke vent med å ta kontakt hvis det er noe du lurer på! Chat-symbolet finner du nede i høyre hjørnet på skjermen!

Og husk: skulle det vise seg at behovet ditt plutselig endret seg, er det jo bare å bytte bil neste måned. Det er gleden ved å abonnere på bil!

Av:
Kim Daniel Sand Bagstevold
Salgssjef i imove

Jessheim 3.desember 2020

imove er opptatt av å alltid tilby de mest attraktive elbilene. Og siden vi alle har forskjellige behov og ønsker, betyr de at vi alltid har et stort utvalg av biler. imove har for øyeblikket 14 bilmerker!

Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det