Bilabonnement opplever kraftig vekst

For å møte den enorme etterspørselen har vi begynt å kjøpe store partier med nye og brukte biler. Les hvordan tilgangen på nye biler blir!

40% til 50% vekst hver måned!

Hvordan
fungerer det

Etter et par års drift av bilabonnementet vårt har 2020 blitt det store vendepunktet hvor etterspørselen har økt markant. For å møte den voksende interessen for fleksibelt og grønt bilabonnement har vår driftssjef Simen Bones også fått et utvidet ansvar for flåteinnkjøp.

Snart passerer vi 500

- Bare i juni satte vi over 100 biler i bestilling så vi regner med at den totalte flåten i plattformen vår om kort tid vil passere 500 biler, forklarer han. Helt siden korona har vi opplevd en stabil bratt vekst, til og med i mars hvor vi hadde 20% kundeavgang men likevel opplevde netto vekst. Eksisterende kunder som fikk nye behov setter pris på å kunne avslutte abonnementet, helt uten bindingstid. Og nye kunder som for eksempel ikke lenger kunne ta kollektivtransport, kom til.

I det siste har vi ligget på 98-100% utnyttelse i flåten (andelen som er ute i betalt tjeneste) noe som egentlig er for høyt siden vi ønsker å kunne tilby eksisterende kunder fleksibilitet. Men dette tar vi nå grep for å fikse!

Det er travle tider men veldig veldig gøy!

- Etter en tid med enorm pågang og nesten tomt varelager begynner tilgangen på biler å ta seg opp igjen. I løpet av juli har vi for eksempel følgende biler klare for levering fra ca 15.juli, MG ZS, Hyundai Ioniq og Nissan Leaf, smiler Simen.

De store partiene kommer i august

Mot slutten av juli ankommer et større parti av trillingene SEAT Mii, VW e-Up og Skoda Citigo. I august og september kommer et hundretalls BMW i3, Peugeot e208 og 2008, Maxus varebiler og Honda e. I tillegg forventer vi at det kommer en del sommerferiebiler tilbake, så utsiktene for kort leveringstid etter sommerferien er gode. Vi arbeider kontinuerlig med å få nye biler inn i flåten og gleder oss veldig over den positive veksten. Takk for tilliten alle sammen, avslutter Bones.

Sjekk om vi kan levere fleksibelt bilabonnement der du bor, her!

Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det