Bilabonnement vokser mens bilsalget svikter

Diakonhjemmet Omsorg Hjemmetjenester i Oslo venter på et større parti biler som ble utsatt pga covid19. Da ble imove redningen!

Mens en samlet bilbransje sliter med uforutsigbar leveringssituasjon, fravær av kunder og generell nedgang på opptil 50%, vokser etterspørselen etter bilabonnement dag for dag.

Hvordan
fungerer det

Denne uken leverte imove 3 stk nye Volkswagen e-Up Range til Diakonhjemmet Omsorg Hjemmetjenester i Oslo. Diakonhjemmet skulle etter planen hente ut nye biler fra sin lokale bilforhandler før påske, men på grunn av utfordrende leveringssituasjon med blant annet stengte bilfabrikker i hele Europa, kunne ikke bilene leveres innen fristen. Da ble imove sin fleksible tjeneste  løsningen! Diakonhjemmet vil benytte bilene i sin hjemmetjeneste i Oslo og gleder seg til å ta bilene i bruk. Foreløpig inngår 3 stk biler i avtalen, men den kan økes med ytterligere 17 biler utover i 2020.

"Usikkerhet knyttet til endelig pris og leveringstid, gjør vårt fleksible bilabonnement enda mer relevant"
Kim Daniel Sand, City Operation Manager i imove

- Både sluttkunder og bilforhandlere kontakter oss for å få hjelp
Kim Daniel Sand har ansvaret for markedsføring og salg for imove i Oslo. Han sier at imove stadig oftere opplever å være en ventil for tradisjonelle bilforhandlere som opplever utforutsigbare rammebetingelser knyttet til både leveringstid og pris. Å selge biler i 2020 er blitt svært krevende, en kunde som har bestilt og ventet på ny bil i 6-9-12 mnd har sterke rettigheter knyttet til å faktisk motta den nye bilen til avtalt tid. Både sluttkunder og bilforhandlere kontakter derfor oss i imove for å få hjelp. Den senere tiden har svekkelsen av den norske kronen medført at en rekke bilmodeller har steget drastisk i pris. En prisøkning som til siste slutt dessverre havner hos kunden. - Usikkerhet knyttet til endelig pris og leveringstid, gjør bare imove sitt fleksible bilabonnement enda mer relevant, fortsetter Sand. Hos oss kan man bestille bil med levering på døren, uten innskudd, uten bindingstid. Hvis behovet endrer seg kan man pause eller stoppe abonnementet. Eller bytte til en rimeligere bil. Dessverre er svært mange havnet i samme situasjon som Diakonhjemmet, med nye biler som blir utsatt og utsatt, da er det gøy å se at vi kan gjøre en forskjell og hverdagen enklere for disse kundene, avslutter Sand.

Sjekk om imove kan levere bil der du bor, her!

imove tilbyr bilabonnement på elektriske biler, med priser fra kr 3990,- er du sikret fri kilometer, tilgang på hyttebil og hjulskift utført hjemme eller på arbeidsplassen din.
Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det