Bilabonnement med automagisk hjulskift

Nå er det den tiden av året igjen igjen! Hadde det ikke vært kjekt om bilen din fikk nye hjul mens du spiste middag?

Hos imove skjer hjulskiftet helt automagisk

Hvordan
fungerer det

Vi ønsker å gi våre kunder et helt sømløst bilhold. Når tiden er inne for hjulskift tar en av våre servicepartnere kontakt slik at vi får avtalt tidspunkt. Til avtalt tid kommer vi hjem til deg, eller på arbeidsplassen din, og bytter hjulene der bilen står. I enkelte tilfeller vil vi behøve tilgang til bilnøkkelen for å utføre jobben, for å unngå at bilalarmen går av. Men ellers bytter vi hjul på avtalt tid og sted, uten at du merker det. Eller helt automagisk, som vi kaller det. Og selvfølgelig er dette noe du ikke betaler ekstra for, det er allerede inkludert i abonnementet ditt!

Vi tar med oss de løse hjulene og oppbevarer disse på vårt dekkhotell. Dermed slipper du at hjul du ikke benytter opptar plass i din garasje og kanskje ikke får optimale lagringsforhold. For ikke å snakke om alle de tunge løftene du nå slipper - hver vår og hver høst!

Sjekk denne videoen fra Bjørn Nyland, om hvordan dette fungerte da han fikk nye hjul på sin Polestar:

Vi er svært opptatt av sikkerhet og er påpasselig med å kontrollere hjulene som byttes.

​- Hver gang hjulene er innom vårt dekksenter kontrolleres mønsterdybde og dekkenes kvalitet, om nødvendig monterer vi nye dekk. Både dekkene og hjulskiftene er inkludert i abonnementet. Skulle du få behov for å bytte hjul, midt mellom sesongene, kan du bestille dette inne på "Min side". Husk at du også kan få byttet hjul på eventuelle andre biler du disponerer. Da er det bare å ta kontakt litt i forveien, forklarer driftssjef i imove Simen Bones.

"Jeg står på kjøkkenet og steker kjøttdeig til tacoen, mens fyren utenfor vinduet her byttet hjulene på bilen min. Helt genialt!"
imove kunde Ronny Østrem, Bergen

Lurer du på om du kan få bilabonnement med automagisk hjulskift? Sjekk våre biler her.

En fornøyd kunde får nye vintersko på sin Tesla Model 3. På parkeringsplassen utenfor jobben på Damsgård i Bergen.
Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det