150 stk BMW i3 klare for abonnement

Med 30% månedlig vekst blir det en kamp mot klokken for å få tak i mange nok biler denne høsten, sier daglig leder i imove Hans Kristian Aas.

Neste år kommer vi til å trenge tusenvis

Hvordan
fungerer det

Hans Kristian Aas forutser at det i 2021 vil kreves tusenvis av nye biler, for etter en sommer med eventyrlig vekst, gikk imove nesten tom for biler i juli. Det betyr at selskapet nå må mobilisere for at videre vekst ikke forhindres av bilmangel.

- Mange av kundene våre sa opp abonnementet sitt i mars, da Covid-19 slo til, men da kollektivtransporten ble stengt, og folk fikk endrede behov igjen, var det bare enda flere som strømmet til tjenesten vår, forklarer Aas, og legger til:  

- Alt i alt har bilabonnement vist seg å være "Corona proofed", og har som resultat vokst hver eneste måned.

Den voldsomme veksten imove har sett den siste tiden, kombinert med koronastengte bilfabrikker, har også ført med seg noen utfordringer i løpet av sommermånedene, kan Aas fortelle. Derfor er det nå blitt bestilt inn større partier av BMW i3 fra Bavaria Norge, i tillegg til noen partier av Polestar 2 og småbilene SEAT Mii og Skoda Citigo.

Disse siste innkjøpene gir imove litt pusterom, for en stakket stund i alle fall; for Aas spår at dét ikke kommer til å vare lenge.

- Småbilene er "melk og brød"-bilene i tjenesten, og det er viktig for oss å kunne levere mens andre er tomme, men med den veksten vi ser nå, kommer vi til å trenge tusenvis av biler neste år, avslutter Aas.

Sjekk om vi kan levere BMW i3 der du bor på denne linken.

Finn din bilFinn din bil

Flere nyheter

Hvordan
fungerer det